CNC vezérlésű Plazma-, Láng-, Lézervágó gépek, robotcellák, robotpályák gyártása. Koordináta asztalok tetszőleges méretű munkaterületig. Plazma, láng és kettős üzemmód, 1-4 vágófejig, gyökvágás. Cső és cső-áthatásvágó gépek gyártása (koordináta asztallal kombinált többfunkciós gépek is). Egyedi vezérelt gépek tervezése és gyártása.

Cégünk munkatársai több mint 15 éve foglalkoznak CNC vezérelt gépek gyártásával, elektronikai alkatrészek, illetve mozgásvezérlő szoftver fejlesztésével. A gépek fejlesztése során szerzett tapasztalat biztosíték arra, hogy ipari körülmények között is megbízható, hosszú élettartamú, és költséghatékonyan üzemeltethető gépek birtokába kerülnek a megrendelőink.

Plazma és lángvágó

Mind a plazmavágó, mind a lángvágó nélkülözhetetlen eszköze a fémiparnak. Cégünk ezen technológiák automatizálásában jelentős tapasztalattal rendelkezik. Rövid határidővel vállaljuk CNC plazmavágó és lángvágó berendezések gyártását, szállítását. A gépek készülhetnek plazma, láng, vagy kettős üzemmóddal is.
Vízcsapdás vágóasztal, gyökölő vágófej, csőáthatás vágás!

Lézervágó

Az ipari fiber lézerek megjelenésével lehetőségünk nyílt gyártási kínálatunkba felvenni a lézervágó asztalokat is. A fiber lézerrel lehetőség van olyan anyagok nagy sebességű vágására, ami a CO lézerrel nem volt vágható. Így az acélon, rozsdamentes acélon, alumíniumon kívül, vágható réz és sárgaréz is. A gép energiaigénye ~30%-a a hagyományos lézerhez képest, valamint nem kell költséges lézergázokat alkalmazni. Így rendkívül költséghatékonnyá válik a vágás, ami piaci előnyökhöz juttatja megrendelőinket.