Gépgyártás

A következő gépeket gyártásával foglalkozunk:

  •  Plazmavágó
  •  Lángvágó
  •  Lézervágó
  •  Robotcellák
  •  Robotpálya
  •  Csővágó
  •  Gépátalakítás
  •  Egyéb gépek, berendezések

 

Plazma és lángvágó:

Mind a plazmavágó, mind a lángvágó nélkülözhetetlen eszköze a fémiparnak. Cégünk ezen technológiák automatizálásában jelentős tapasztalattal rendelkezik. Rövid határidővel vállaljuk CNC plazmavágó és lángvágó berendezések gyártását, szállítását. A gépek készülhetnek plazma, láng, vagy kettős üzemmóddal is. 

Vízcsapdás vágóasztal, gyökölő vágófej, csőáthatás vágás!

 

Lézervágó:

Az ipari fiber lézerek megjelenésével lehetőségünk nyílt gyártási kínálatunkba felvenni a lézervágó asztalokat is. A fiber lézerrel lehetőség van olyan anyagok nagy sebességű vágására, ami a CO lézerrel nem volt vágható. Így az acélon, rozsdamentes acélon, alumíniumon kívül, vágható réz és sárgaréz is. A gép energiaigénye ~30%-a a hagyományos lézerhez képest, valamint nem kell költséges lézergázokat alkalmazni. Így rendkívül költséghatékonnyá válik a vágás, ami piaci előnyökhöz juttatja megrendelőinket.

 

Csővágó és zártszelvényvágó:

Az ipar számos területén igény merült fel csövek, zártszelvények, csőáthatások, csővéglevágások nagy pontosságú gyors és gazdaságos megmunkálására. Ezen igény kielégítésére fejlesztettük ki a csővágó automatát. A technológia alkalmazható a mély, -illetve magasépítő ipartól a kandeláber gyártáson át a gépészetig. Készülhet különálló egységként méretkorlátozás nélkül. A megmunkálás történhet igény szerint plazma, lézer, vagy lángvágó fejjel.

 

Kebei KB 3015 lézervágó berendezés
 
 
A Kebei KB 3015 lézervágó berendezés újonnan nálunk kerül bevezetésre először Magyarországon!
A berendezés több szempontól is felülmúlja a piacon árusított, a megszokott technológiával felszerelt gépeket. A legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt típusokat kínáljuk a kedves ügyfeleinknek.
A gép Raycus lézerforrással szerelve. A Raycus lézerforrás magas termék- és vágóminőséget garantálja. Előnye abban rejlik, hogy a gép teljes körű összehangolása egy kézből fakad.
A gép váz merev szerkezet!
Nagy szilárdságú alumínium-öntött felső gerenda, jó merevség, stabil teljesítményt garantál.
Nagy pontosságú átviteli eszköz, amely tökéletesen együttműködik a szervo rendszerrel, így biztos lehet a vágási pontosságban és a hatékonyságban.
Professzionális lézervágó CNC rendszer. A tábla kiosztó alkalmazása, automatikusan a lemez szélére helyezi az alkatrészeket, a termelés költséghatékonyságának javítása érdekében.
Széles körben használható a fémlemez feldolgozásban, repülés, űrkutatás, elektronika, elektromos berendezések, csőszerelvény, személygépkocsi, élelmiszeripari gépek, műszaki gépek, precíziós alkatrészek, hajók, kohászati berendezések, liftek, háztartási gépek, konyhai eszközök és berendezések, kézműves ajándékok, szerszám feldolgozás, dekoráció reklám és egyéb feldolgozóiparban.
Két év garancia a teljes berendezésre, kivéve kopó alkatrészek.
CE megfelelőség!

 

Kebei KB 3015 2

Kebei KB 3015 1

Kebei KB 3015 3

 

Referenciák